Nieuws

15 oktober 2018
4 fotografen van NAC De Stroom stellen in CC Ter Vesten hun werk tentoon, en dit nog tot 21 oktober.
5 oktober 2018
Het campertoerisme zit in heel Europa in de lift. Motorhome-eigenaars zijn dan ook steeds meer zoekende naar plaatsen waar zij kunnen parkeren/overnachten. Gemeente Beveren heeft een aantal camperplaatsen ingericht.
2 oktober 2018
De laatste oproepingsbrieven voor Beveren worden ten laatste tegen woensdag 3 oktober verspreid.
2 oktober 2018
De fietsenstallingen aan het station in Beveren worden vernieuwd. De afbraakwerken van de huidige fietsenstallingen starten op maandag 8 oktober. Tijdelijke fietsenstallingen zijn voorzien.
1 oktober 2018

In het straatbeeld duiken leuke spreuken en quotes op op ramen en etalages. Ze vormen het startschot van de 10-daagse van de Geestelijke Gezondheid met als thema dit jaar ‘Samen Veerkrachtig’.

28 september 2018

Infrabel plaatste in het station van Beveren een tijdslot waardoor de wachtzaal alle dagen toegankelijk is van 5 u tot 20 u. De wachtzaal is toegankelijk vanaf het perron. 

25 september 2018
Een schoolstraat is een straat die aan het begin en einde van de schooldag gedurende een half uur wordt afgesloten. Met uitzondering van hulp- en nutsdiensten is geen gemotoriseerd verkeer toegelaten
24 september 2018
Met 164 nieuwe registraties was de actie voor donorregistratie een overweldigend succes.
10 september 2018
“Het is duidelijk dat burgers en politie samen voor een veiligere woonomgeving kunnen zorgen”, zegt korpschef Leo Mares. “In een tussentijdse evaluatie merken we een dalende trend van het fenomeen diefstallen."
4 september 2018
Grote Routepaden, gemeente Beveren en het Sint-Maartencomité huldigen op zondag 2 september een nieuwe wandelboom in nabij het kasteel Cortewalle.
31 augustus 2018
Vanaf maandag 3 september zal de spoorwegovergang in de Gentstraat in Melsele afgesloten worden voor alle doorgaand verkeer. Dat heeft alles te maken met het afwerken van het nieuwe fietspad langs de spoorweg.
30 augustus 2018
Vanaf maandag 3 september wordt de laatste hand gelegd aan het fietspad langs het spoor.
16 augustus 2018
De gemeente gaat nieuwe en grotere fietsenstallingen bouwen aan het station van Beveren. De huidige fietsenstallingen bieden onvoldoende plaats aan alle fietsers die de trein nemen. De nieuwe fietsstalling naast het station zal klaar zijn op 19 november 2018. Een week later is ook de...