Parkeren in Beveren

In het centrum van Beveren zijn verschillende parkeerzones van kracht: betaalzones en blauwe zones. U kan deze zones terug vinden in de parkeerfolder.
In Melsele behoort enkel het Kerkplein onder de blauwe zone.
Parkeren in deze zones is enkel toegelaten mits het plaatsen van een geldig parkeerticket (betaalzone) of een parkeerschijf (blauwe zone). Dit is verplicht van maandag t.e.m. zaterdag van 9 tot 18 uur, uitgezonderd op zon- en feestdagen en 11 juli.
In de andere deelgemeenten zijn geen bijzondere parkeermaatregelen van kracht.

In de betaalzone kan het eerste half uur gratis geparkeerd worden. Hiervoor dient u met een druk op de groene knop een ticket te nemen. De maximum parkeertijd is 2 uur. Uw ticket dient u goed zichtbaar aan de binnenkant van de voorruit te plaatsen. In de blauwe zone dient u uw parkeerschijf te plaatsen. Ook hier is de parkeertijd beperkt tot maximaal 2 uur.

In Beveren-centrum zijn er 9 openbare parkings. Enkel die op de Grote Markt en de ondergrondse parking Warande zijn betalend. Bewonerskaarten kunnen niet gebruikt worden in de betaalzone. Andersvaliden kunnen hun andersvalidenkaart wel gebruiken in beide zones en hoeven hiervoor niet te betalen.

Download de folder "Parkeren in Beveren".